Luister naar 'Deze Kerst is van jou en mij' van Christel & Dennis

19 december 2020 om 23:19 uur · Christel Ruijgrok · Blog


Een Kerstcadeau van ons voor jou! Hier is ons nummer 'Deze Kerst is van jou en mij'.

"Deze Kerst is van jou en mij"
Tekst en muziek: Christel & Dennis
Zang: Dennis
Gitaar: Christel
En niet te vergeten: De bellen!
Foto is genomen in Ransdaal.

Dennis en ik hebben een Kerstnummer geschreven, het heet 'Deze Kerst is van jou en mij'. De akoestische versie kun je beluisteren via onze site, Facebook en YouTube.

Afgelopen zomer zei ik tegen Dennis: "Ik wil een Kerstnummer schrijven." Toen iedereen zat te zweten bij z'n zwembad in de tuin, had ik de Kerst in mijn hoofd. "Hoe ruig zou dat zijn. Een eigen Kerstnummer," zei ik.

De tekst had ik vrij snel op papier, maar het vinden van het juiste geluid en gevoel bij dit nummer was echt een uitdaging. Uiteindelijk heeft Dennis vrijwel de hele melodielijn geschreven.

En nu is het er! Deze akoestische versie hebben we zelf opgenomen, hopelijk gaat er ook nog een studioversie komen!

Luister dus nu naar 'Deze Kerst is van jou en mij'. Fijne feestdagen!Maria Dit is mijn getuigenis over hoe ik uiteindelijk lid werd van de nieuwe wereldorde, Illuminati, nadat ik nu al meer dan 2 jaar probeerde lid te worden, maar oplichters meerdere keren geld van mij afpakten. Ik ben al zo lang op zoek om me bij de Illuminati aan te sluiten, maar oplichters blijven mijn geld afpakken tot begin dit jaar, toen ik Lord Felix Morgan online ontmoette. Ik nam contact met hem op en ik legde hem alles uit en hij adviseerde de gebruikte registratie en ik betaalde voor de groot lid om mij op weg te helpen en ik werd ingewijd in de Wereldorde en ik ontvang de som van $ 1.000.000 dollar nadat mijn initiatie was voltooid. Ik ben erg blij! En beloof het goede werk van Lord Felix Morgan te verspreiden. Als je geïnteresseerd bent om vandaag nog lid te worden van de nieuwe wereldorde Illuminati, neem dan vandaag nog contact op met Lord Felix Morgan. Hij is je beste kans om lid te worden van de Illuminati waar je altijd naar verlangt. Neem contact op met Lord Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com of WhatsApp +2348055459757
24 maart 2024 om 11:33 uur ·

nieuwe foto's

Scallop

The Scallop is een prachtig kunstwerk op ... meer
Aldeburgh, Suffolk
Engeland

Valletta, hoofdstad van Malta

Dit is het uitzicht vanuit Sliema op Val ... meer
Valletta
Malta

Heliostaat Maankwartier

De nieuwe stationsomgeving van mijn woon ... meer
Heerlen
Nederland
© 2024 Christel & Dennis · Als je gebruik maakt van deze site ga je akkoord met cookies, die dienen ter verbetering van de gebruikservaring van deze site.

Leuke website

Christel & Dennis is een leuke website met muziek, blogs, foto's, recepten en dingen om te doen. Luister naar muziek, lees de leuke verhalen en bekijk de inspirerende foto's. Houd je van koken of bakken? Dan zijn er voor jou heerlijke recepten. Op de leuke website Christel & Dennis is van alles te beleven!