Over Christel & Dennis

Creatief bezig zijn - dat is wat Christel & Dennis het liefste doen. Eind 2020 brachten Christel & Dennis hun allereerste single Alles uit. Bekijk ook de blogs, illustraties en foto's.

Muziek

In de eerste lockdown begonnen Christel & Dennis samen muziek te maken. Ze schreven diverse eigen nummers, zoals Alles en Deze Kerst is van jou en mij. Luister naar Christel & Dennis via Spotify.Blogs

Christel & Dennis schrijven blogs over reizen, muziek en alledaagse dingen. Lees Weg uit Oegstgeest van Christel en Een eiland voor mijzelf van Dennis.

Kunst

Dennis maakt fineliner illustraties van bijzondere Heerlense gebouwen. In 2020 heeft hij zijn webshop Heerlen Illustrated opgericht.

Foto's

De reisfoto's van Christel & Dennis laten je even wegdromen bij het moois dat de wereld te bieden heeft. Bekijk villa op de rots, verdwaald in IJsland en meer foto's.Podcast

Tandenborstel, zonnebril, kofferlabel, knuffeldeken. Neem het mee, C&D On Tour! Luister naar Christel & Dennis On Tour podcast over Suffolk, Engeland. En in januari 2021 was Dennis te gast bij een andere podcast, namelijk de Reisgenoten podcast.

Contact

Wil je wat vertellen of vragen aan Christel & Dennis? Dat kan. Stuur een bericht naar Christel & Dennis.

nieuwe foto's

Scallop

The Scallop is een prachtig kunstwerk op ... meer
Aldeburgh, Suffolk
Engeland

Valletta, hoofdstad van Malta

Dit is het uitzicht vanuit Sliema op Val ... meer
Valletta
Malta

Heliostaat Maankwartier

De nieuwe stationsomgeving van mijn woon ... meer
Heerlen
Nederland
© 2024 Christel & Dennis · Als je gebruik maakt van deze site ga je akkoord met cookies, die dienen ter verbetering van de gebruikservaring van deze site.

Leuke website

Christel & Dennis is een leuke website met muziek, blogs, foto's, recepten en dingen om te doen. Luister naar muziek, lees de leuke verhalen en bekijk de inspirerende foto's. Houd je van koken of bakken? Dan zijn er voor jou heerlijke recepten. Op de leuke website Christel & Dennis is van alles te beleven!